– It takes one to know one –

Als veteraan van de landmacht denk ik na vier uitzendingen me wel in te kunnen leven wat je als veteraan meebrengt. Die unieke levenservaring heeft mogelijk je blik op je omgeving veranderd. En in je ontwikkeling als leidinggevende en als mens is het dan ook fijn wanneer er iemand naar je luistert die zich in kan leven en de juiste vragen kan stellen.

Want voor alles wil je jezelf kunnen zijn. Authentiek! Dan is een zoektocht langs je waarden, je ego, je zingeving een reis die heel veel duidelijk voor je kan maken. Waarom doe je wat je doet? Denk je wat je denkt? Waarom doet een gebeurtenis je zoveel? De antwoorden zitten al in jezelf!

Ik begeleid je graag bij die ontdekkingsreis, want je ware zelf kunnen zijn maakt je niet alleen een betere leider maar ook een beter mens die vanuit innerlijke rust weet waarom sommige zaken je meer raken. Vanuit die basishouding kun je authentiek jouw kennis en ervaring inzetten om jouw mensen te helpen zich te ontwikkelen. Dat is toch wat je als leidinggevende primair nastreeft (naast het nastreven van de doelen van de organisatie)?

Wanneer je mij benadert met je vragen op het gebied van persoonlijke- of leiderschapsontwikkeling, maar ook bij (dreigende) burn-out, onderzoek ik dat graag verder met je.

En omdat ik veteranen een warm hart toedraag bied ik aan hen een korting van 25% aan.

Neem contact met mij op via het tabblad CONTACT dan maken we snel een afspraak voor een eerste verkenning.

NOBCO-Coach